Pinnebrødspyd Petromax Campfire Bread Skewer with Cast Pinnebrødspyd Petromax Campfire Bread Skewer with Cast Pinnebrødspyd Petromax Campfire Bread Skewer with Cast Pinnebrødspyd Petromax Campfire Bread Skewer with Cast Pinnebrødspyd Petromax Campfire Bread Skewer with Cast Pinnebrødspyd Petromax Campfire Bread Skewer with Cast Pinnebrødspyd Petromax Campfire Bread Skewer with Cast

Petromax Campfire Bread Skewer with Cast

Pinnebrødspyd

Varenr.: 129539
Petromax Campfire Bread Skewer with Cast-iron Tip er et kraftig pinnebrødspyd med teleskopskaft til grilling av pinnebrød. Grilltuppen er laget av støpjern for god varmefordeling slik at pinnebrødet blir stekt fra innsiden. Lang teleskopskaft i rustfritt stål med vingemutter for godt feste. Dette er solide greier!
479,-
-+
6 på lager.

Visste du at:

Petromax Campfire Bread Skewer with Cast-iron Tip:
Mål:Ø 3,4 x 70–107 cm / Kun steketupp 16,5 cm
Vekt: 660 gram
Materiale: Steketupp i støpejern / Teleskopstang i rustfritt stål / Håndtak i tre

Beskrivelse

Forslag til meny:

  • Frokost: Pinnebrød med valnøtter, revet ost og gulrot.
  • Lunsj: Pinnebrød med kardemomme, hasselnøtter og melkesjokolade.
  • Middag: Pinnebrød med soltørkede tomater, pepper og oregano.
  • Dessert: Pinnebrød fylt med marshmallows.
  • Kvelds: Pinnebrød snurret i kanel og sukker.

Grunnoppskrift:

  • 4 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 5 ss nøytral olje (f.eks. soya- eller solsikkeolje)
  • 1,5 dl vann eller melk

Bland sammen det tørre. Tilsett olje, vann eller melk og rør sammen til en glatt, men ikke for klissete deig. Elt litt olje rundt deigen før du legger den i en brødpose, da klistrer ikke deigen seg fast til posen. Stek over glørne, åpen ild gir svartbrent brød.

Tips:

  • Tørkede krydderurter eller eventuelt hakkede, soltørkede tomater kan tilsettes deigen for mer smak. Til denne varianten bruker du olje fra de marinerte soltørkede tomatene i deigen.
  • For å lage kanelsnurrer, blander du litt sukker og kanel i en brødpose og dupper pinnen med pinnebrød i posen slik at sukker og kanelblandingen fester seg til brødet.
  • Når du bruker bakepulver, trenger du ikke tenke på temperaturen på vannet eller melken som tilsettes og deigen tåler godt å ligge i en kald sekk.
  • Ikke tvinn for tykt med deig rundt pinnen, da kan den være vanskelig å få gjennomstekt.