Bergtatt Norvis Bergtatt 50 ml Bergtatt Norvis Bergtatt 50 ml

Norvis Bergtatt 50 ml

Bergtatt

Varenr.: 706652
Norvis Bergtatt er basert på en eksklusiv blanding av planteoljer. Folk som er mye ute i friluft har gjerne behov for en næringsrik dagkrem. Bergtatt inneholder rosevann og nypeolje som tilfører fuktighet og næring til voksen hud. Sliter du med tørr hud er dette den perfekte ansiktskremen da den tilfører både fuktighet og fett. Fullspekket med vitaminer og næringsrike oljer er dette en helt naturlig antirynkekrem. Husk at forebygging av rynker også innebærer god beskyttelse mot sol og kulde.
335,-
-+
15 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Norvis Bergtatt:
Volum: 50 ml
Innhold: Appelsin, benzylalkohol, bivoks, gla-olje, jojobaolje, mandelolje, naturlig fuktfaktor, neroli, nypefrøolje, rosentre, rosevann, sheasmør, squalene, vegetal, vitamin-a og vitamin-e

Beskrivelse
  • Fri for parabener og andre syntetiske tilsetningsstoffer.
  • Ikke testet på dyr.
  • Økologisk.

Norvis-produktene er laget på bakgrunn av Kirsti Friid Fladebys erfaringer gjennom et langt og aktivt friluftsliv i skog, høyfjell, bre og hav. Ferdes du i slike områder, vil du ha glede av hennes kremer og salver. Er du plaget av ømfintlig hud eller har barn som du vil beskytte ekstra godt, er også Norvis et godt valg.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

832