Kniv Morakniv Rombo BlackBlade S AshWood Kniv Morakniv Rombo BlackBlade S AshWood Kniv Morakniv Rombo BlackBlade S AshWood Kniv Morakniv Rombo BlackBlade S AshWood

Morakniv Rombo BlackBlade S AshWood

Kniv

Varenr.: 127406
Morakniv Rombo BlackBlade (S) AshWood er en håndlaget fulltange kniv optimalisert for utendørs matlaging. Med et ergonomisk håndtak av nøye utvalgt lyst asketre fra europeiske FSC-sertifiserte skoger, lar det store sorte knivbladet laget av resirkulert svensk rustfritt stål med sin karakteristiske sidesliping deg forbedre matlagingsferdighetene dine ute i naturen. La deg inspirere av skogkammeret og måltidene dine vil for alltid være en kulinarisk smaksopplevelse.
1 399,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

Morakniv Rombo BlackBlade (S) AshWood:
Mål: 215 mm / Kniv 200 mm / Blad 2,5 x 119 mm
Materiale: Gjenvunnet svenskt rustfritt stål / Skaft i ask / Slire i lær
Vekt: 195 gram
Farge
  • Hvit
  • Sort
Beskrivelse

Det ergonomiske håndtaket av unikt asketre har et 2,5 mm tykt sort knivblad laget av resirkulert svensk rustfritt stål, som sammen gir balanse og stabilitet i hvert kutt. Takket være håndtaksgeometrien er en rekke fleksible grep mulig, som kan komme godt med når du skal dele, hakke, skjære eller skrelle. Det svarte PC-belegget skaper en balansert kontrast mellom det lyse asketreet og den blanke kanten på stålet. Den vegetabilske garvede knivsliren i skinn beskytter den skarpe kanten mot overflater som kan gjøre kniven matt.

Historisk Morakniv! I over 400 år har det blitt eksportert kniver fra Mora i Sverige. Etter fire år i Nord-Amerika flyttet Frost-Erik Erson tilbake til Östnor i Mora i 1891 og startet opp fabrikken som 126 år senere lager det svært anerkjente varemerket Morakniv. I dag produserer de imponerende 7000 knivblad i timen og all produksjon er fortsatt i Mora i Sverige!

Mange turgåere fjerner dessverre ikke restene etter bålet sitt, og i populære turområder og rundt fiskevann ser man derfor ofte synlige sår etter bål.

Hvordan fjerne spor etter bålet?

Mange turgåere fjerner dessverre ikke restene etter bålet sitt, og i populære turområder og rundt fiskevann ser man derfor ofte synlige sår etter bål.
Hemmeligheten ved å kunne fyre opp bål i all slags vær er gode forberedelser og trening.

Slik får du fyr på bålet

Hemmeligheten ved å kunne fyre opp bål i all slags vær er gode forberedelser og trening.
Etter at du har funnet en god leirplass  hvor alt ligger til rette for et godt ildsted, er det bare å bestemme seg for hvilken båltype man skal velge.

Båltypene alle bør kunne

Etter at du har funnet en god leirplass  hvor alt ligger til rette for et godt ildsted, er det bare å bestemme seg for hvilken båltype man skal velge.

Se mer fra kategorien: