Frisbeegolf startsett Latitude 64 Retro Burst Disk Golf 3 pk.

Latitude 64 Retro Burst Disk Golf 3 pk.

Frisbeegolf startsett

Varenr.: 125104
Latitude 64 Retro Burst Advanced Disc Golf Starter Set er et startsett med alt du trenger for en runde på diskgolfbanen. Settet består av tre disker: en putter, en midrange og en driver.
349,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

Beskrivelse

Spill hvor du vil

Du trenger ikke nødvendigvis en bane for å spille frisbeegolf. Lag din egen bane og bruk trær eller andre ting som mål. Settet består av tre disker i grepsvennlig plastikk. Bruk putteren til innspill og putt, midrangen til drive og innspill og driveren til de lengste kastene. Den med færrest kast vinner.

I pakken:

  • Latitude 64 Retro Burst Saint (9/7/-1/2) Driver: Saint er en høyt verdsatt fairwaydriver blant både nybegynnere og profesjonelle. Saint tilbyr god kontroll med ekstremt god glide. Når du trenger en disc med god lengde og presisjon, vil Saint være perfekt. Saint vil være en rett disc for kast opp mot 100 meter.
  • Latitude 64 Retro Burst Fuse (5/6/-1/0) Midrange: Målet med Fuse var å lage en midrange som kunne holde enhver linje med minimalt med fade. Med Fuse nådde Latitude 64 målet sitt til det fulle. Ved 100 meter vil den turne rolig og legge seg i en anhyzervinkel. Og når du tror den skal fade tilbake, så vil den bare fortsette med å holde samme vinkel. Fuse egner seg også godt for nybegynnere. Lær deg å kaste Fuse og du kan kaste alt.
  • Latitude 64 Retro Burst Keystone (2/5/-1/1) Putter: Keystone er her for å gjøre nærspillet enklere. Den har avrundet kanter uten bead, og er en medium dyp putter. Den er understabil som gir enkle turnover-kast eller rette kast ved lavere hastighet.

Om Retro Line-plasten

Retro Line er Latitude 64°s mest prisgunstige plast. Midt på 1980-tallet var Disc Golf nettopp kommet opp til Latitude 64° og de spilte hele natten gjennom midnattssolen. De husker de dagene med nostalgiske følelser og ønsket en plast som ville minne oss om hvordan det pleide å være. I lang tid har de fått forespørsler om å lage disker som kan spilles inn lettere. Test etter test førte de til denne plastblandingen som de har kalt Retro.

37277