Tursko med pigger til herre Icebug Pace 3 Bugrip GTX M Black Tursko med pigger til herre Icebug Pace 3 Bugrip GTX M Black Tursko med pigger til herre Icebug Pace 3 Bugrip GTX M Black Tursko med pigger til herre Icebug Pace 3 Bugrip GTX M Black

Icebug Pace 3 Bugrip GTX M Black

Tursko med pigger til herre

Varenr.: 125787
Icebug Pace 3 Bugrip GTX er et par komfortable, slitesterke og varme tursko med overlegent grep på vinterføre. Materialet i overdelen er et Ripstop-tekstil som er veldig enkelt å vedlikeholde og har refleksområder for økt synlighet. Sølebeskytteren er oppdatert. Den vanntette og pustende Gore-Tex-membranen sikrer at føttene holder seg tørre og komfortable. BUGrip-yttersåle med dynamiske pigger. Designet har et rent og sprekt utseende som passer perfekt til skoens ambisjoner: å levere grep, beskyttelse og varme for de som ønsker å være aktive hele året.
2 199,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Icebug Pace 3 Bugrip GTX M:
Materiale: Overdel i Bluesign-sertifisert solution dyed tekstil 100 % GRS-sertifisert PET polyester. / Sølebeskytter i TPU. / Membran i Gore-Tex Insulated Comfort med Oeko-Tex 100-sertifisert tekstil. / Innleggsåle av Ortholite Hybrid som er bluesign-sertifisert, solution dyed og GRS-sertifisert i 100 % resirkulert polyester. / Mellomsåle i lett EVA med 20 % Bloom skum med ESS. / Yttersåle i 20 % resirkulert gummi med BUGrip og 16 pigger med karbidtupp.
Vekt: 500 gram

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Yttersåle med 16 dynamiske stålpigger.
  • Vanntett Gore-Tex-membran.
  • Bred ergonomisk lest.
  • Refleksområder for god synlighet.

En av de bestselgende Icebug-skoene gjennom mange år. Perfekt for de som ikke vil ta noen sjanser i ugjestmilde vinterforhold, uansett om du er ute på søndagstur eller jobber som postbud i Canada eller Norge og alltid må levere. Reim av strekkfast Silicon låser hælen for en sikker passform, og den mellomhøye fasongen gir støtte for anklene. EVA stabilisator og mye rocker i framfoten gir en stabil plattform for raske og sunne føtter. 3M reflekser øker synligheten på mørke vinterkvelder. Isolasjonen gir komfort ned til minus 20 °C, noe som er perfekt for entusiastiske mosjonister så de ikke blir for varme og svette. BUGrip-sålen gir grep og lar deg drive med utendørsaktiviteter uansett hvor glatt det er.

Om mellomhøye tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En mellomhøy tursko har litt ankelstøtte, og passer derfor godt på sti og i litt kronglete natur. Den passer også best med lett sekk.

Mellomhøy tursko tåler mer vann enn de lave turskoene, rett og slett fordi toppkanten er litt høyere slik at vann fra vått gress ikke trekker over og ned i skoen like lett.

Fine tursko til hverdagsturer i skog og mark!

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37962