En velfortjent pause og et varmt, skikkelig måltid er alltid noe å se frem til. I samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT) har Gilde lansert skikkelig god turmat til norske turgåere. Produktene er vakuumpakket og langtidsholdbart, og tilberedes enkelt ved å tilsette varmt vann i posen de kommer i. Rettene er milde og gode og kommer til å falle i smak hos hele familien. Turmaten lages og produseres på Otta i Gudbrandsdalen, altså midt i turområdet Rondane.
Slik gjør du
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (70–100 °C) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8–10 minutter. Produktet har minimum 2 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.