Du kan selvfølgelig velge og vrake blant ingrediensene, men brød og ost er et bra sted å starte.
Tekst: Julie Kolstad og Ingeborg Kolstad / Illustrasjon: Miriam Nerheim / Team Speider-sport
Du trenger:
- To brødskiver
- smør
- Ost
- Skinke
- Ketchup
- Løk
- Paprika
- Krydder
- En venn
Ha først smør på to brødskiver, så legger du på ost og kjøttpålegg. Videre klemmer du på med så mye ketchup du vil, før du kan toppe med tynne skiver løk og paprika i staver. Til slutt kan du drysse over det du måtte ønske av krydder.
Så legges de to brødskivene sammen, og stekes i toastjern, vaffeljern, stekepanne eller stekeovn, men aller helst innpakket i aluminiumsfolie over bålet, for da blir den best. Den er ferdig når osten er smeltet og brødet har blitt sprøtt.
Nytes best varm, i selskap med en eller flere (nye) venner.
Les også: Slik lager du Solstølen-vafler
Les mer...Vis mindre...