Hoftesekk Bergans Budor Hip Pack 11 12731 Hoftesekk Bergans Budor Hip Pack 11 12731 Hoftesekk Bergans Budor Hip Pack 11 12731 Hoftesekk Bergans Budor Hip Pack 11 12731

Bergans Budor Hip Pack 11 12731

Hoftesekk

Varenr.: 131147
Bergans Budor Hip Pack 11 er en liten og praktisk hoftesekk med lydløst og mykt polyester, ventilert hoftebelte, og mange funksjoner for jaktturer. Polyestermaterialet, som er helt lydløst og mykt, gir sekken en unik følelse. Et ventilerende, justerbart og solid hoftebeltet, kombinert med to kompresjonsremmer, sørger for optimal stabilitet rundt midjen. Hovedrommet har en stor åpning i toppen for lett tilgang til utstyret. Hoftesekken har også utvidbare sidelommer, topplomme med integrert rypenett og Bergans Plus-festesystem for tilleggsutstyr.
1 299,-
-+
15 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Bergans Budor Hip Pack 11:
Volum: 11 liter
Vekt: 700 gram
Mål: 42 x 27 x 15 cm
Materiale: Silent Fabric med vanntett polyester

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • Stabiliserende formet fjærramme. Ventilert bakside i mesh. Sidestramming for individuell tilpasning.
  • Stort hovedrom med stor åpning i toppen.
  • Glidelåslomme med nøkkelring på innsiden. Topplomme med glidelås og integrert rypenett. To store, utvidbare sidelommer med glidelås.
  • Komfortabelt hoftebelte med feste til hundebånd.
  • Bergans Plus Modular-festesystem til for eksempel rypenett.
  • YKK-glidelås.
  • Bærehåndtak.

Sertifisert av Bluesign

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som vurderer hele produksjonsprosessen. Det inkluderer materialvalg, produksjonsteknikker, kjemikaliebruk og arbeidsforhold for å sikre at produktene er produsert med tanke på miljøet og arbeidernes helse og sikkerhet. Dette gjør det til en omfattende sertifisering som er relevant for en rekke produkter innen sko, tekstil- og klesindustrien.

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman. Han introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. En oppfinnelse blant andre Roald Amundsen anerkjente og gjorde bruk av på sine ekspedisjoner. Ingen andre leverandører av turutstyr og teknisk bekledning kan måle seg med deres frilufts- og polarhistorie, eller deres innsats med å dele erfaringene med dagens friluftsfolk. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

43370