Beltelykt 400 lm Beltlamp Hikebeam 400 Beltelykt 400 lm Beltlamp Hikebeam 400 Beltelykt 400 lm Beltlamp Hikebeam 400 Beltelykt 400 lm Beltlamp Hikebeam 400 Beltelykt 400 lm Beltlamp Hikebeam 400

Beltlamp Hikebeam 400

Beltelykt 400 lm

Varenr.: 118743
Beltlamp Hikebeam 400 er en ladbar lykt som du fester på hoftebeltet i stede for på hode. Da lyser du opp både der du tråkker samtidig som du får lys langt fremmover. Siden lykta er plassert lavere enn hode får du skygger på steiner og trær som gjør det mye lettere å forstå terrenget. Føles vektøs og blender ikke. Leveres med innvendig batteri for kortere turer. Til lengre turer følger det med en ekstra batteribank med to USB-utganger på 2,1 A. Norsk oppfinnelse.
1 450,-
-+
11 på lager.

Visste du at:

Beltlamp Hikebeam 400:
Lysstyrke: 400 lumen
Lystid: Opptil 40 timer
Batteri: 960 mAh / Batteribank: 5000 mAh (2,1 V) / 2 x  Micro USB (2,1 A)
Ladetid: 2 timer / 5 timer
Vekt: 230 gram / Batteribank: 100 gram
Vanntett: IPX4 (Tåler sprut av vann)
Norsk oppfinnelse, design og produktutvikling. Produsert i Kina.

Farge
Sort
Beskrivelse

Innhold:

  • Lykt med integrert batteri.
  • Ekstra batteribank 5000 mAh.
  • Veske til batteribank.
  • USB-kabel.
  • Kabelbeskytter.
  • Belte med refleks 150 cm.

Unikt lys

Beltelykt har svært mange fordeler for alle som har et aktivt liv når det er mørkt. Hikebeam 400 er en helt nydesignet lykt fra norske Beltlamp AS, som kan festes lett og behagelig på beltespennen. Fordi den kommer nærmere bakken gir lykten bedre effekt og lyser opp hele nærområdet. Man får tredimensjonal dybdevirkning så man ser detaljer i terrenget tydelig, og uten vanlige sjenerende forstyrrelser av regn, tåke, snø eller ånde.

Hikebeam har en reflekterende skjerm som gjør at bakken blir belyst enda sterkere, helt fra føttene, til sidene og langt framover. Den hindrer samtidig at du blender dem du går sammen med, eller folk du møter. Lykta har også mulighet for et bredere lys på 180° slik at den lyser godt ut til begge sider. Den har mange andre fordeler (og den ødelegger for eksempel ingen frisyre).

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

30906