Stoltrekk til Exped M Exped Chair Kit M MossGreen Stoltrekk til Exped M Exped Chair Kit M MossGreen

Exped Chair Kit M MossGreen

Stoltrekk til Exped M

Varenr.: 204694
Exped Chair Kit er et stoltrekk til Exped-liggeunderlag. Komfortabel overflate, vanntett bunn og glidelåsåpning rundt kanten. Klips i hjørnene til sammenkobling av underlag.
899,-
-+
9 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

Exped Chair Kit M:
Vekt: 450 gram (kun 270 gram om du tar ut spilene og bruker den kun som beskyttelsestrekk)
Passer til Exped M-underlag 183 x 52 cm
Farge
Grønn
Beskrivelse

Anbefalt av Vegard Petersen (Turveileder i DNT Oslo og Omegn): «Stoltrekk til Exped liggeunderlag er mitt favorittprodukt. Dette fordi jeg liker å sitte på det ved teltåpningen og se ut på regnet, mens kaffen trekker.»

Dette anbefaler vi 👍🏿

Det betyr at vi kjenner dette produktet godt og står innefor kvaliteten. Det er kanskje ikke det rimeligste i hylla, men det tåler speiderbruk og varer lenge. Bare bra greier, rett og slett.

Sertifisert av OEKO-TEX Standard 100

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som fokuserer på tekstiler og bekrefter at produktene er fri for skadelige kjemikalier og trygge for huden.

Da ekteparet Andy og Heidi overvintret i Canada på 1980-tallet startet de med å produsere sitt eget turutstyr. De introduserte sine første telt under navnet Exped i 1997. Siden den gang er Exped kjent for sine kompromissløse produkter i svært høy kvalitet. Både eiere og ansatte i Exped er ivrige friluftsfolk som bruker sin egen turerfaring i produktutviklingen.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

4009