' />
Komplett bålbrenner BioLite CampStove 2 Bundle

BioLite CampStove 2 Bundle

Komplett bålbrenner

Varenr.: 900133
BioLite CampStove 2 Bundle er en pakke med en CampStove 2 med en FlexiLight, en Portable Grill og en KettlePot. Med dette utstyret kan du grille, koke vann, lage mat og naturligvis også lade elektronisk tilbehør samtidig. I motsetning til forgjengeren i samme serie har CampStove 2 Bundle et innebygd batteri, noe som er veldig praktisk.
2 879,-
-+
0 på lager. Tilbake om 12 dager.

Visste du at:

BioLite CampStove 2 Bundle:
Mål: CampStove Ø 127 x 209,6 mm / KettlePot Ø 132 x 259 mm / Grill 241 x 305 x 267 mm
Vekt: CampStove 935 gram / KettlePot 465 gram / Grill 850 gram
Batteri: 3200 mAh
Beskrivelse

BioLite lager strøm av ved! Amerikanske BioLite er mest kjent for sin patenterte termoelektriske teknologi som gjør matlaging med ved renere, tryggere og enklere enn moderne drivstoff, og samtidig gi nok strøm til å lade små enheter.

Om å være alltid beredt

0

I speideren lover vi å være Alltid beredt. Beredt til å takle små og store utfordringer som kommer. Det krever prøving og feiling, gode vennskap og noen skrubbsår. Og så er det lettere å være beredt med litt riktig utstyr. Som en god hodelykt med ekstra batteri, et stormkjøkken med ekstra gass, et førstehjelpsett, noen stearinlys og fyrstikker som ikke blir våte. Dette er nyttige gaveidéer som vi bruker på speidertur, og som alle burde ha hjemme i beredskapslageret. Vær beredt!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

19274